Bărbat aflat la serviciu și care își suflă nasul și nu se simte bine
Bărbat aflat la serviciu și care își suflă nasul și nu se simte bine

Află totul despre gripă

 

La început, gripa poate semăna cu o răceală. Gripa are doar 3 virusuri principale care cauzează în schimb, o infecție mai puternică. De asemenea, simptomele gripei apar rapid și ating apogeul după 2-3 zile. După 5-8 zile ar trebui să începi să te simți mai bine. Simptomele gripei cuprind febră, durere în gât, durere de cap, dureri musculare, oboseală, nas înfundat și tuse1.

Ameliorarea simptomelor
Așadar, cum poți scăpa rapid de gripă? Uneori este posibil să nu fie nevoie să mergi la medic, iar remediile naturale care ar putea să te ajute sunt: odihna îndelungată, statul la căldură și consumul de apă din abundență pentru menținerea hidratării2 sunt foarte benefice. Băuturile preparate cu miere și lămâie ajută la ameliorarea durerii în gât.

Antibioticele nu vor vindeca gripa întrucât rolul lor este acela de a distruge bacteriile, nu virusurile. Se recomandă administrarea antibioticelor doar atunci când sunt strict necesare pentru a se evita dobândirea unei rezistențe în tratarea infecțiilor3.

Nasul înfundat este unul dintre cele mai neplăcute simptome ale gripei. Irigarea nazală, tratamentele cu aburi și umidificatoarele de aer se pot dovedi de asemenea eficiente pentru desfundarea nasului. Tratamentul cu spray-uri nazale precum Vibrocil pot ajuta la desfundarea rapidă a nasului.

Pentru răceli, recomandăm:

AMELIORARE EFICIENTĂ A CELOR MAI SUPĂRĂTOARE SIMPTOME DE NAS ÎNFUNDAT

Află mai multe

Vibrocil Actilong