Copil cu ursuleț de pluș în brațe și care își suflă nasul
Copil cu ursuleț de pluș în brațe și care își suflă nasul

Copilul tău nu se simte bine? Cum poate ajuta Vibrocil în cazul răcelii copiilor

Răceala este mult mai des întâlnită la copiii mici, deoarece nu și-au construit încă imunitatea la numeroșii viruși de răceală.

Când copilul tău este bolnav, vei face orice pentru a-l face să se simtă mai bine cât mai repede. Din păcate, însă, nu există tratament pentru vindecarea definitivă și, în general, subtanțele active care îți ameliorează ție simptomele în cazul unei răceli pot fi eficiente și în cazul copilului tău.1

Odihnă din plin, cât mai multe lichide și băuturi calde vor ajuta la calmarea simptomelor și la accelerarea recuperării.Pentru a le menține confortul necesar, camera trebuie să fie bine aerisită și menținută la o temperatură potrivită. Pentru a nu se încălzi prea tare, lasă copilul să doarmă îmbrăcat doar în scutec (dacă este cazul) sau în lenjerie de corp simplă. Dacă copilul tău este suficient de mare pentru a folosi perna, încearcă să o ridici puțin - astfel, va putea respira mai ușor în timpul nopții, beneficiind de odihna de care are nevoie.

Vibrocil are produse formulate special pentru ameliorarea congestiei nazale și în cazul răcelii copilului tău. Vibrocil picături nazale facilitează desfundarea nasului la copii de peste 1 an, oferindu-le o ameliorare rapidă și eficientă. Formula conține 2 substanţe active: un decongestionat nazal şi un antihistaminic care ajută la decongestia rapidă a mucoasei nazale.

După 7 zile consecutive de utilizare, congestia ar trebui să dispară și trebuie să se întrerupă utilizarea. Dacă după 7 zile simptomele nu au dispărut, consultă medicul. Nu uita să citești întotdeauna prospectul înainte de utilizarea medicamentelor.

Pentru răceli la adulți și copii peste 1 an, este indicat:

DESFUNDAREA RAPIDĂ ȘI EFICIENTĂ A NASULUI

Află mai multe

vibrocil picaturi nazale